Actueel

Nieuwe en bestaande klanten weten ons regelmatig te vinden voor de uitvoering van hun opdrachten. Samen met een enthousiast team leiden wij de projecten in goede banen.

Hieronder een overzicht van de projecten waar we o.a. mee bezig zijn en/of zijn geweest:

 

Nationale Onderwijsweek 2017 

In het schooljaar 2017-2018 is Nijmegen de Nationale Onderwijsstad en in dit kader was zij gaststad voor de Nationale Onderwijsweek in oktober 2017. Een week lang was er een grote diversiteit aan bijeenkomsten, evenementen, lezingen en filmvertoningen voor, door en met het onderwijsveld in Nijmegen. Wij organiseerden de gemeente bij de organisatie van een aantal van deze activiteiten.


Joint Meeting 2018

In navolging van 2 succesvolle conferenties in 2010 en 2014 organiseren wij in maart 2018 de 3e 'Joint Meeting' voor de VKGN (Vereniging Klinische Genetica NL) en CGS (Clinical Genetics Society UK). www.jointmeeting2018.com 


EURAF conferentie 2018

Voor o.a. de gemeente Nijmegen organiseren wij van 28-31 mei 2018 in het kader van Nijmegen European Green Capital de 10e EURAF conferentie. Een meerdaagse internationale conferentie over natuurlijke landbouw. Meer informatie is te vinden op de congreswebsite.


Schoolkeuzehulp.nl

Eind 2016 hebben wij de website www.schoolkeuzehulp.nl gelanceerd. Deze website is de opvolger van de Schoolkeuzegids regio Nijmegen die wij voorheen ieder jaar uitgaven en verspreidden in de grote regio Nijmegen. De website is er om kinderen (en hun ouders) van groep 7 en 8 te informeren over alle middelbare scholen in de regio (van Nijmegen tot Boxmeer) en hen te ondersteunen bij het maken van een keuze. In het najaar van 2017 hebben wij alle informatie van de middelbare scholen vernieuwd.