Actueel

Nieuwe en bestaande klanten weten ons regelmatig te vinden voor de uitvoering van hun opdrachten. Samen met een enthousiast team leiden wij de projecten in goede banen.

Na een rustige zomer/herfst van 2019 in verband met het zwangerschapsverlof van Margot, beginnen we 2020 goed met een aantal mooie projecten, zoals het eerste congres van het Time Out Huis Plus (klik hier voor meer informatie), de 6e NKWK conferentie, een nieuwe Regioreis en de uitreiking van de Vrede van Nijmegen Penning.

Hieronder een overzicht van de projecten waar we o.a. recent mee bezig zijn geweest:

Nijmegen European Green Capital 2018

Nijmegen was het gehele jaar 2018 de groene hoofdstad van Europa. In dat kader zijn er veel evenementen en congressen georganiseerd. Wij hebben aan een deel van deze evenementen onze bijdrage mogen leveren. Wij werkten onder andere mee aan:

  • EURAF conferentie - een internationaal 4-daags congres over Agroforestry. We hebben het gehele congres georganiseerd inclusief deelnemersregistratie, on-site logistiek, excursies etc.
  • European Green Capital Week - tijdens deze week werd de nieuwe Green Capital bekend gemaakt. Voor diverse evenementen verzorgden wij de uitnodigingen, aanmeldingen en ontvangst
  • Bezoek van ZM Koning Willem-Alexander - op 4 juli 2018 bracht onze Koning een werkbezoek aan Nijmegen in het kader van Green Capital, hij bezocht onder andere het bezoekerspaviljoen, de Bastei en de Stadswaard. Wij verzorgden de logistiek rondom dit bezoek.


In navolging op het Green Capital jaar zijn wij ook betrokken bij 2 evenementen die hieruit voortvloeien:

  • De Groene Meesterproef (7 februari 2019) - een dag voor leerlingen uit de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs waarbij zij kennis kunnen maken met 'groene beroepen', en een avondprogramma voor ouders en docenten over hetzelfde thema.
  • Creating Legacy Kennisfestival (21 februari 2019) - een kennisfestival over de legacy van grote evenementen als Green Capital, de Giro, Velo-city etc. Kijk voor meer informatie op www.creatinglegacy.nl

 

Monumentenwacht Gelderland 40 jaar

In maart 2019 bestond de Stichting Monumentenwacht Gelderland 40 jaar. Wij organiseerden samen met hen een besloten bijeenkomst op Slot Doddendael om stil te staan bij deze mijlpaal en vooruit te kijken naar de opgave van de toekomst: de verduurzaming van ons erfgoed.

NKWK Conferentie 2019

Op dinsdag 14 mei organiseerden wij voor de 5e keer op rij de NKWK conferentie. Ruim 450 deelnemers gingen met elkaar aan de slag tijdens workshops en excursies. Meer informatie: www.waterenklimaat.nl 

Schoolkeuzehulp.nl

Eind 2016 hebben wij de website www.schoolkeuzehulp.nl gelanceerd. Deze website is de opvolger van de Schoolkeuzegids regio Nijmegen die wij voorheen ieder jaar uitgaven en verspreidden in de grote regio Nijmegen. De website is er om kinderen (en hun ouders) van groep 7 en 8 te informeren over alle middelbare scholen in de regio (van Nijmegen tot Boxmeer) en hen te ondersteunen bij het maken van een keuze. In het najaar van 2018 hebben wij alle informatie van de middelbare scholen vernieuwd.