Actueel

Nieuwe en bestaande klanten weten ons regelmatig te vinden voor de uitvoering van hun opdrachten. Samen met een enthousiast team leiden wij de projecten in goede banen.

Hieronder een overzicht van de projecten waar we o.a. mee bezig zijn en/of zijn geweest:

Joint Meeting 2018

In navolging van 2 succesvolle conferenties in 2010 en 2014 organiseerden wij in maart 2018 de 3e 'Joint Meeting' voor de VKGN (Vereniging Klinische Genetica NL) en CGS (Clinical Genetics Society UK) in TivoliVredenburg in Utrecht. www.jointmeeting2018.com 

 


NKWK Conferentie 2018

Op dinsdag 17 april organiseren wij voor de 4e keer op rij de NKWK conferentie 'Van papier naar praktijk'. We zijn dit jaar te gast op de campus van Wageningen University & Research. Ruim 450 deelnemers gaan met elkaar aan de slag tijdens workshops en excursies. www.waterenklimaat.nl 


EURAF conferentie 2018

Voor o.a. de gemeente Nijmegen organiseren wij van 28-31 mei 2018 in het kader van Nijmegen European Green Capital de 10e EURAF conferentie. Een meerdaagse internationale conferentie over natuurlijke landbouw. Meer informatie is te vinden op de congreswebsite.


Schoolkeuzehulp.nl

Eind 2016 hebben wij de website www.schoolkeuzehulp.nl gelanceerd. Deze website is de opvolger van de Schoolkeuzegids regio Nijmegen die wij voorheen ieder jaar uitgaven en verspreidden in de grote regio Nijmegen. De website is er om kinderen (en hun ouders) van groep 7 en 8 te informeren over alle middelbare scholen in de regio (van Nijmegen tot Boxmeer) en hen te ondersteunen bij het maken van een keuze. In het najaar van 2018 hebben wij alle informatie van de middelbare scholen vernieuwd.